logo
Kludi Dive - Scufundare în idei noi

KLUDI vă prezenta cea mai recentă inovațiie pentru baie - KLUDI DIVE, noul duș manual cu design unic și concept unic de pulverizare de tip "corp-păr-piele".

Tipul de jet pentru corp este blând și te acoperă cu un jet relaxant de apă în vreme ce jetul pentru păr este mai concentrat, are mai multă presiune la apă și consumă mai multă cantitate de apă. Jetul pentru piele este concentrat, masează si este revigorant.

PARA DE DUȘ KLUDI DIVE - Tipuri de jet inovatoare, idei de design surprinzătoare

Dușurile de mână DIVE cu cele trei tipuri inovatoare de jet "corp-păr-piele", satisfac ceea ce așteaptă clienții de la un duș de mână perfect. În plus, designul surprinde cu o fațetă proiectată cu pricepere, care creează un aspect impresionant de ușor și modern. Opțiunile de economisire a apei ajută la economisirea apei și a energiei.

CAPUL DE DUȘ KLUDI DIVE - Scufundați-vă în lumi inspiratoare ale dușurilor

Pălăriile și sistemele de duș KLUDI DIVE oferă o experiență unică și completă. Noile pălării de duș elegante impresionează printr-un aspect modern unic. În conformitate cu principiul că „mai puțin înseamnă mai mult”, KLUDI DIVE se concentrează în totalitate pe nevoile dumneavoastră individuale. Opțiunile de economisire a apei sunt concepute pentru a economisi apă și energie.

KLUDI este o companie germană ce are aproape 100 de ani de experiență în dezvoltarea și fabricarea de baterii de baie și bucătărie de înaltă calitate. Este condusă încă din 1926 de promisiunea de calitate: „Water in Perfection.