Livrare sambata si duminica

Daca ai comandat in municipiul Bucuresti, produsele pot fi livrate sambata si duminica, la alegerea ta. Trebuie doar ca la plasarea comenzii sa specifici acest lucru in sectiunea "comentarii comanda" iar ulterior sa setezi toate detaliile impreuna cu consultantii nostri de vanzari.

90 de zile drept de retur

Dacă un produs achizitionat nu te multumește 100% sau nu se potriveste proiectului tau, il poti returna gratuit in 90 de zile calendaristice de la momentul livrarii/ridicarii, beneficiu valabil pentru toate produsele cu exceptia accesoriilor. Pentru aceasta, trebuie sa trimiti formularul de retur pana cel tarziu in a 90-a zi calendaristica de la data livrarii/ ridicarii (gasesti aici formularul de retur) sau sa il returnezi la sediul Kludi Studio.

Returul gratuit in 90 de zile nu afecteaza in niciun fel drepturile legale de retragere in 14 zile pentru comert la distanta. Pentru a returna un produs in 90 de zile, trebuie sa ai in vedere urmatoarele conditii

  • Produsele pe care le returnezi trebuie să fie in aceeași stare in care le-ai primit.
  • Returul trebuie facut cu etichetele initiale intacte, certificatul de garantie in original si toate documentele cu care a fost livrat produsul.
  • Produsul trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat si insotit de accesoriile/cadourile cu care a fost livrat.
  • Nu se accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate, cele care prezinta urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice, produsele carora le lipsesc accesorii.
  • Nu se accepta produse aduse pe comenzi speciale (COMANDA SPECIALA este definita ca fiind lista de produse comandate de catre Beneficiar si care nu se afla in stocul uzual al Furnizorului dar care pot fi livrate pe baza unei comenzi ferme si a platii unui avans, in termenii agreati de parti. Furnizorul il va informa pe Beneficiar daca unul sau mai multe dintre produsele comandate constituie Comanda Speciala.).
  • Nu se accepta produse identice desigilate in cazul achizitionarii mai multor bucati (peste 2).
  • Nu se accepta produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri (nesemnalate pe AWB in prezenta curierului ca si defecteestetice prezente la receptionarea produsului).

Livrare in 2 ore

Stim cat de important este sa primești produsul dorit intr-un timp cat mai scurt, mai ales in situatiile in care intevine o urgenta. Kludi Studio va asigura transport rapid in 2 ore in doar pentru comenzile ce se livreaza in municipiul Bucuresti. Serviciul se ofera contra cost (15 lei) si trebuie selectat la finalizarea comenzii la alegerea modalitatii de livrare.

Te rugam sa verifici produsele primite si sa te asiguri ca acestea se prezinta in stare perfecta (nu prezinta semne de lovire, zgarieturi sau alte probleme de tip estetic) si corespund cu ceeea ce ai comandat.

Kludi garantie 5 ani

Toate produsele Kludi, cu exceptia accesoriilor, beneficiaza de o garantie de 5 ani.

Pentru ca noi sa ne onoram conditiile de garantie produsul trebuie sa fie instalat profesional. Procedurile profesionale sunt descrise in manualul de service. Puteti gasi mai multe informaţii cu privire la acest subiect aici, pe site-ul Kludi Romania.

Pierderea certificatului de garantie original sau neprezentarea copiei/facturii necesare pentru identificare, duce la imposibilitatea acordarii garantiei. Nu eliberam duplicate pentru certificate de garantie. Pentru mai multe detalii despre conditiile de garantie, te rugam sa accesezi pagina Garantia Produselor.